ADAM-6317

8-AI/10-DI/11-DO modul med OPC UA og Modbus TCP

ADAM-6300-serien støtter både OPC UA og Modbus.

OPC UA

OPC UA er en åpen standard som muliggjør samarbeid mellom maskiner og produsenter på tvers av leverandører. Med OPC UA I/O kan ADAM-6300-serien kobles direkte til SCADA systemer eller skytjenester uten behov for gateway. Gjennom OPC UA har man også innebygd sikkerhets-IC, slik at data er sterkt sikret på hele OT- og IT-nivået.

Modbus TCP

ADAM-6300 serien støtter også Modbus TCP, og det samtidig med OPC UA kommunikasjon. Dette gjør det enkelt om du samtidig ønsker å vise/styre/logge data lokalt.

Egenskaper

  • Støtter Modbus TCP og OPC UA
  • Enklere installasjon med Daisy Chain
  • Flere IO-er pr modul
  • OPC UA programvare sikkerhet
  • Egene sertifikat for OPC UA (X.509)
  • Innebygget maksinvare sikkerhet
  • Driftsspenning: 10-30 VDC
  • Driftstemperatur: -25℃ til 70℃ grader
Ingen bilde

Enklere installasjon med Daisy Chain

Alle ADA300 moduler har en innebygget Ethernet switch slik at du kan koble ADAM-6200 moduler sammen i "Dasy Chain" Dette gjør det lettere og rimeligere å bygge ditt system i tillegg til at det blir enklere å utvide i ettertid.

Ved et strømbrudd eller fei i en av modulene vil modulen gå over i en "Bypass" funksjon innen 2,5 sekunder og vare 4 dager fra feilen oppstår. Se manualen for mer info angående denne funksjonen.

OPC UA gir mulighet for sending av data til SCADA uten bruk av gateway

Vanligvis bruker de fleste løsninger en protokollgateway for å konvertere eksterne I / O-data til OPC UA, noe som krever ekstra konfigurasjon, og programvaren installert i operativsystemet til gatewayen øker systemets risiko for å bli angrepet av skadelig programvare. For å motvirke dette er ADAM-6300-serien designet for å kommunisere direkte via SCADA og skyen over OPC UA uten behov for en ekstra gateway, noe som sparer ekstra kostnader og integrasjonsarbeid. ADAM-6300-serien OPC UA I / O-moduler er klare for SCADA- og skyleverandører som Azure, AWS, Ignition, Indusoft, kepware® kepserverex, Pro-face ™, thingworx®, VTScada®, WebAccess, WinCC® og Wonderware® .

Maskinvare og programvare dobler sikkerhetsnivåer for å forhindre hacking

ADAM-6300-serien er utstyrt med maskinvare- og programvaresikkerhet for å doble det generelle sikkerhetsnivået. Den innebygde IC-sikkerheten gir beskyttelse på maskinvarenivå, og ytterligere OPC UA-programvare forbedrer sikkerhet og datakryptering ytterligere.


Vare- og besøksadresse

KGS Systemer as
Sykehusvegen 21
9019 Tromsø

Google maps

Postadresse

KGS Systemer as
Postboks 6400
Forskningsparken
9294 Tromsø

Kontakt oss

Telefon: 777 52 910
E-post: kgs@kgs.no
Org.nr: NO966783613MVA

KGS Logo

                                   

 ©Copyright 1986 - 2024 KGS Systemer as.



KGS Logo