PanelPC

Kompakt-PC med touch skjerm

Bilde mangler

En Panel PC er en kompakt PC som er innebygd bak en skjerm.En Panel PC er en ”alt i en” PC der skjerm og PC-en er i en enhet. Dette gir en kompakt enhet som er driftsikker og tåler å stå i røffe miljøer. Panel-PC er en smart måte og knytte brukermiljø inn i systemdrift. En enhet med gode spesifikasjoner og høy driftsikkerhet gir lav nede-tid.

Sprutsikker front

Alle våre Panel-PC-er har minimum IP 65 på front, slik at dem tåler støv og vannsprut. Alle modeller har mulighet for innfelling og de fleste har mulighet for veggmontering og for arm/bord feste.

Berøringsskjerm

Neste alle våre modeller kommer i dag med kapasitiv multi touch med forsterket frontglass og med HD oppløsning. Dette er den nye standarden som vil bli satset på og har mange fordeler i daglig bruk i industrien. Levetiden på touch skjermen øker betraktelig og er mer nøyaktig. Brukergransesnittet kan bli mer avansert med støtte for multi touch. En hel glassfront gjør det enklere og holde rent.

For de som har eldre systemer og kan vi enda levere Panel-PC med 4:3 skjerm og med resitiv touch og samme cut-out som før.

Idoor systemet

Med det nye iDoor systemet kan du enkelt få tilgang til ekstra I/O-er, du kan velge mellom mange forskjellige moduler slik at du får den konfigurasjonen som passer deg.
Moduler for iDoor systemer inkluderer: Fieldbus protokoll som Profibus, Profinet, EtherCAT og Powerlink; minneutvidelse og lagring; digital og analog I / O; WAN, MAN og LAN kommunikasjon med Wi-Fi, GPS, GPRS og LTE(4G)

Vifteløst = Driftsikkerhet

Vi satser på vifteløse modeller som er beregnet for høye temperatursvingninger. Disse modellene gir lengst levetid og best driftsikkerhet over lang tid.

iDoor

Nyere modeller Panel PC har støtte for iDoor, som er en mulighet for utvidelse av i/o-er etter behov.

Door teknologi er en ny modulær måte å legge fleksibel funksjonalitet til et bredt spekter av enheter. iDoor Technology gir systemintegratorer fleksibilitet til å velge de funksjonene som de trenger uten å kjøpe enheter som har overskytende kostnader og funksjoner som de aldri vil bruke. Ved å bruke standardiserte komponenter og grensesnitt gjør at integrator kan utnytte dagens state-of-the art teknologi, samt opp og kommer IPC trender.

Moduler for iDoor systemer inkluderer: Fieldbus protokoll som Profibus, Profinet, EtherCAT og Powerlink; minneutvidelse og lagring med Backup MRAM, Cfast / Compact Flash og SD / MSD; digital og analog I / O, for eksempel multi-funksjon, analoge IO, digital IO & teller; smarte sensorer som Smart Meter, trykksensor, temperatursensor og lyssensor; og kommunikasjon som GPS, 3G, LTE, Wi-Fi, GPS, GPRS, ZigBee, RFID, Bluetooth og LTE.


Vare- og besøksadresse

KGS Systemer as
Sykehusvegen 21
9019 Tromsø

Google maps

Postadresse

KGS Systemer as
Postboks 6400
Forskningsparken
9294 Tromsø

Kontakt oss

Telefon: 777 52 910
E-post: kgs@kgs.no
Org.nr: NO966783613MVA

KGS Logo

                                   

 ©Copyright 1986 - 2024 KGS Systemer as.



KGS Logo