Expert Logger

24-bit logger med 1000Hz loggeintervall

Expert Logger serien er selvstendige dataloggere som er ideelt utstyrt for universell utveksling av måledata på feltnivå. Støtte for Profibus, Modbus CAN-Bus og serielle grensesnitt. Tilkobling gjennom PC via USB, LAN, WLAN og LTE.
Expert Logger serien er også utstyrt med en OPC UA Client/Server-grensesnitt. OPC UA er et nytt og universelt grensesnitt for overføring av data mellom klienter over nettverk med høy sikkerhet!
Mulig for internt minne fra 2 til 14 GB (30 millioner verdier pr GB)
Ekstern lagring er mulig gjennom USB, NFS, CIFS, (S)FTP.

Hvis du er ute etter en logger fra øverste hylle så er Expert Logger noe for deg. Her er det kvalitet gjennom hele linjen i kjent tysk stil!

Høy presisjon med høy hastighet

24-bit for de som krever ekstra stor nøyaktighet på sine måledata. Totalt klarer den 1000 målinger i sekundet pr. gruppe (a/16 kanaler) 1 kanal klarer 1000 målinger i sekundet eller 2 kanaler klarer 500 målinger i sekundet, hvis resten deaktiveres.
Dette oppfyller de høyeste kravene som kreves av en datalogger.

Touch screen

Berøringsskjermen på front gjør det mulig å konfigurere Expert Logger grunnleggende innstillinger, for eksempel IP-adressen og nettverksmaske. Displayet også samtidig viser valgte måledata. Displayet opererer enten via touch eller en ekstern USB-mus.

Data Service Configurator

Dette er en kraftig konfigurasjons programvare som er enkel og bruke. Her konfigueres alt fra oppsett på i/o-er og til avanserte utregninger før det kan logges til lokale eller eksterne databaser.
Hendelser som sker ut av utregninger eller ved endringer på innganger kan konfigueres til å gjøre ulike handlinger.
Denne programvaren er noe av det mest avanserte konfiguratoren vi har noen gang sett til en logger.

Profisignal programvarepakker

ProfiSignal er tilgjengelig i tre forskjellige versjoner som standard programvare.
Disse gjør det mulig å optimalisere og utføre dine måloppgaver.
Disse pakkene kan også bruker opp mot alt av ADAM-4000, ADAM-5000, ADAM-6000 og WISE-4000 serien.

 

  • ProfiSignal Go - Viser online data fra Melding og ekspert maskinvare i diagrammer. Et mangfold av analysefunksjoner som zoom, markører, bevegelige akser, markører, ASCII-eksport- og beregningskanaler gjør det mulig å raskt fremstille og behandle måldata.
  • ProfiSignal Basic - Kombinerer funksjonene fra ProfiSignal Go med operasjons- og overvåkningselementer i prosessvisualisering, for eksempel digitale og analoge skjermer, brytere, knapper og signallamper. Ved hjelp av Basic kan du lage enkle visualiseringsvisninger samt komplekse visualiseringssystemer.
  • ProfiSignal Klicks - Legger til prosessautomatiseringsfunksjoner til ProfiSignal Basic. Strukturvisninger som viser prosesser, og et skriptspråk (opprettet ved hjelp av musen) gjør det mulig for ikke-IT-spesialister å lage komplekse teststand og automatiseringsapplikasjoner, inkludert automatisk rapportgenerering.


NYHET - Web-basert programvare Med den nyeste toppmoderne, nyutviklede ProfiSignal Web-programvaren, har du nå et alternativ til standardweb-baserte versjoner. ProfiSignal Web er klient / serverbasert programvare som er plattformuavhengig og kan brukes på alle brukerenheter. Standard-nettleseren din brukes, så installasjon av klientprogramvare er unødvendig. ProfiSignal Webs server kan installeres på en PC / Server eller direkte i Delphin målingsteknologi maskinvare.

360° visning

Produkt video

Bilde mangler

Tekniske dokumenter


Vare- og besøksadresse

KGS Systemer as
Sykehusvegen 21
9019 Tromsø

Google maps

Postadresse

KGS Systemer as
Postboks 6400
Forskningsparken
9294 Tromsø

Kontakt oss

Telefon: 777 52 910
E-post: kgs@kgs.no
Org.nr: NO966783613MVA

KGS Logo

                                   

 ©Copyright 1986 - 2024 KGS Systemer as.



KGS Logo