EKI-1228

Master/Slave Modbus TCP til Modbus RTU/ASCII konverter med 2 LAN og 8 serieporter.

Seriell Modbus utstyr er i dag basis i mange eksisterende anlegg. Etter hvert som tiden går blir det mer og mer ønskelig å integrere dette inn i sitt Ethernet nettverk. Overføring av Seriell modbus over Ethernet mellom to punkter er ofte også ønskelig. EKI-1224 er en konverter med master/slave funksjon, det vil si at den kan settes opp som master både fra Ethernet siden og fra serie siden. Serieportene kan individuelt konfigureres, og det er 2 stk LAN porter med mulighet til "redundant" nettverk.

Ethernet som master

Case: Du har gammelt modbus utstyr som du vil ha inn i ditt nye Ethernet baserte løsning med Modbus TCP.

Løsning: Med EKI-1224 kan du enkelt oppgradere alt av serielle Modbus RTU/ASCII opp på Ethernet! Opptil 31 slaver/moduler kan være tilkoblet pr. serieport og portene støtter RS-232/422/485. RS422/485 er også isolert mot overspenning og 485 har automatisk flow kontroll.
Opp til 16 enheter kan være tilkoblet EKI-1224 på Ethernet siden samtidig

Serie som master

Case: Du har en PC/PLS som kjører Modbus RTU eller Modbus ASCII, med denne ønske du å innhente data fra nyere utstyr som kjører Modbus TCP.

Løsning: Sett en av serieporten på EKI-1222 opp som master, slik at en PC/PLC kan kommunisere på Modbus RTU/ASCII opp mot ditt Modbus TCP utstyr.

Peer to Peer

Case: Du trenger kommunikasjon mellom to Modbus RTU/ASCII enheter i et bygg men ønsker å benytte det eksisterende Ethernet nettverket i bygget istedenfor å trekke kabel selv. Løsning:
To stk. EKI-1228 kan settes opp mot hverandre for å forlenge en Modbus RTU eller en Modbus ASCII linje over Ethernet.

Syslogd for feilsøking og logge datakommunikasjon

EKI-12XX serien har et innebygget feilsøking og loggeverktøy i modulene som er tilgjengelig gjennom WebGUI grensesnittet
Syslogd er ikke aktivert som standard og må aktiveres i "Syslogd Setting"
Du vil kunne se modbus gateway datakommunikasjon i WebGUI grensesnittet, og enlere finne feil på din installasjon. Syslogd


Vare- og besøksadresse

KGS Systemer as
Sykehusvegen 21
9019 Tromsø

Google maps

Postadresse

KGS Systemer as
Postboks 6400
Forskningsparken
9294 Tromsø

Kontakt oss

Telefon: 777 52 910
E-post: kgs@kgs.no
Org.nr: NO966783613MVA

KGS Logo

                                   

 ©Copyright 1986 - 2024 KGS Systemer as.



KGS Logo